Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze geheel vernieuwde website met webshop! Wij zijn super enthousiast om jullie hier te verwelkomen. Er is heel hard gewerkt om een mooie, informatieve en praktische website te maken.

We hopen jullie via deze nieuwe website goed op de hoogte te kunnen houden van het reilen en zeilen rondom en op onze boerderij. We vinden het leuk om geregeld blogs en video’s te plaatsten van wat er allemaal gebeurd op het erf. Daarnaast zouden we het erg leuk vinden dat als jullie vragen hebben wij deze via de blogs en vlogs kunnen beantwoorden.

Zoals jullie ook kunnen zien is er een webshop bij gekomen. We hopen jullie hierdoor beter van dienst te kunnen zijn met de verkoop van ons eigen rundvlees. Ook voor ons is een webshop helemaal nieuw dus vergeef het ons als het in het begin nog niet helemaal verloopt zoals gehoopt.

Naast een nieuwe website is het ook bijna tijd voor een ‘nieuwe’ Carnivan. Zoals vele van jullie hebben gezien heeft onze Carnivan zijn beste tijd wel gehad. Afgelopen week is er een begin gemaakt, er is een vriescel gekomen in plaats van alle losse vriezers. De volgende stap is de nieuwe unit die binnen een aantal weken geplaatst zal worden op de vertrouwde plek van de oude Carnivan.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Tot snel, Marnix en Emmie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *