Samenwerkingspartners

Lees meer over

Onze samenwerkingen

Brouwerij de Hoop

Van een kleine bierbrouwerij in Zaandijk, nemen wij de bierbostel af, een restproduct van het bierbrouwen. Ze brouwen lokale en speciaalbieren. Marnix zijn grootste favoriet is het Bullebier. Met regelmaat kan Marnix dit afhalen en dit voeren wij aan onze koeien, varkens en schapen.

Bistronoom & Bistro de Bock

Bistronoom en Bistro de Bock zijn restaurants gelegen in Woerden. Deze zijn in eigendom van Jan Cees Graafland, culinair 'vakidioot’, de zwager van Marnix. De Bistronoom neemt geregeld vleesonderdelen af van KnedoStables welke verwerkt worden in verschillende gerechten.

Ter Weele

Een ambachtelijke, zelfslachtende slager. Hij is een van de weinige meesterslagers in Nederland. Wij hebben gekozen om met Ter Weele samen te werken voor het slachten van onze dieren, omdat zij ambacht, kwaliteit en oog voor detail hoog in het vaandel hebben staan. Zij zijn net zoals wij echte 'vakidioten’.

Jandlis Meat

Jandlis

Collega vleesveehouder en goede vrienden welke naast hun runderen ook kippen houden. Hier nemen wij met regelmaat kipproducten af. Deze verkopen wij in onze Carnivan.

Dierenkliniek de Rijp

Al decennia lang werkt KnedoStables
samen met deze praktijk voor het waarborgen van de gezondheid voor de runderen, varkens en schapen.

Dierenartsenpraktijk Purmerend

KnedoStables heeft een vruchtbare samenwerking op het gebied van paardengyneacologie en paardengezondheid.

Ook met ons samenwerken?

Neem gerust contact met ons op!